Rreth nesh

Wolf & Shark web agency Seo

Agjensi SEO Premium në Tiranë e Digital Marketing

Krijojmë plane të personalizuara dhe inovative në shumë kanale për të arritur synimet e biznesit tuaj. Çdo ditë, me përkushtim, promovojmë suksesin e biznesit tuaj me strategji shumë efektive.

Njihu me Team Wolf & Shark
15
vite përvojë në fushën e SEO dhe Marketingut Digjital
75000
Pozicionet e para te fituara në motorët e kërkimit
1370
Fushata SEO të realizuara me Sukses
17
Persona në skuadrën Wolf & Shark në Tiranë e në Botë
Il Team

Njihuni me Team Wolf & Shark

Agjencia jonë kujdeset me dashuri për faqen dhe biznesin tuaj, duke ofruar zgjidhje të personalizuara dhe inovative. Nga optimizimi i faqes deri te strategjia e marketingut, jemi këtu për të siguruar suksesin tuaj online e offline. Besoni tek ne për një menaxhim profesional dhe të ndershëm, sepse përparimi juaj është prioriteti ynë.

Founder, Seo Specialist, Link Builder, Digital Strategist

Isan Hydi

Ekspert SEO, link builder e Founder i Wolf & Shark Shpk. Prej 15 vitesh në Digital Marketing, Konsulent biznesi dhe Speaker në evente të këtij sektori në Itali. Lektor në akademi web marketing në të gjithë Italinë.

Seo Expert

Francesco Belgrano

Ekspert SEO i specializuar në Seo Teknike për e-commerce dhe website kompanish. Lektor dhe relator në evente digital marketing në Itali, një nga ekspertët më të mëdhenj të teknikave SEO në Itali

Account Manager

Viola

Account menaxhere me eksperiencë, stratege digjitale per ecommerce dhe website homepage për kompani te ndryshme. Arrin gjithmonë rezultatet qe parashikon!

Project Manager

Ermelinda

Projekt Menaxhere me eksperiencë internacionale, Outreach specialist dhe eksperte në Link Building e Digital Pr.

Këtu mund të jesh ti!

Na dërgo Cv

Jemi gjithmonë në kërkim të talenteve në sektorin e Digital Marketing. Nëse ke eksperiencë pune të verifikueshme, të lutem na dërgo kandidaturën tende!

DËSHIRONI NJË KONSULTË FALAS?

Na Kontakto

  Kontakt
  Phone
  +355692461545
  WhatsApp
  +355692461545
  Email
  info@wolfandshark.com
  Adresa
  Rruga Artan Lenja 13-1, Vila 1 kateshe, kati 1, 1001 ,
  Tirane, Albania