Digital PR: Ne promovojmë prezencën digjitale të markës suaj

Digital PR

Marrëdhëniet publike gjithmonë kanë luajtur një rol të rëndësishëm në komunikimin e korporatave.

Sot, me një strategji digjitale të marrëdhënies me publikun, mund të bëni që të flasin për markën tuaj dhe të arrini një audiencë më të gjerë.

Strategjitë tona të personalizuara digjitale të marrëdhënies me publikun, na lejojnë të promovojmë kompaninë tuaj nëpërmjet gazetave kryesore , blogerëve dhe influencërve dhe monitorojmë vazhdimisht ecurinë e fushatave tuaja reklamuese online të PR.

NA KONTAKTONI
how good we are

Our Skills

99%
SEO
97%
BRANDING
99%
MARKETING
99%
ADVERTISING
MARRËDHËNIET PUBLIKE DIGJITALE: LEJONI NJERËZIT Të FLASIN PËR JU DHE MARKËN TUAJ NË MËNYRË TË PAKRAHASUESHME
RRITNI MARKËN TUAJ ME STRATEGJINë E DUHUR

Digital PR në shërbim të biznesit tuaj

Të shikuarit e marrëdhënieve publike digjitale si një investim i kushtueshëm dhe jofitimprurës është një gabim i zakonshëm.

  Preferoni kontaktin direkt?
  Na telefononi
  +39 3886322400
  Na shkruani ne Whatsapp
  +39 3886322400
  Na shkruani një email
  info@wolf.agency
  Ejani dhe na vizitoni!
  Via C. Colombo 2 - 10024, Moncalieri (Torino)
  Jemi të hapur nga e hëna në të premte nga ora 9 e mëngjesit deri në 7 pasdite