EVENT DIGITAL STRATEGY E SEO NË TIRANË, SHQIPËRI


Mëso Strategji digjitale
31 Maj e 1 Qershor 2024
në Tiranë

Merr bilet Early Bird

Strategji SEO
Mëso si bëhet realisht SEO
Ju mësojmë strategji reale për SEO, seksion praktik e jo vetëm teori si ju kanë treguar deri më sot të tjerët!
Info
Advertising
Do mësosh se si krijohet realisht fushata Advertising
Teorinë jua shpjegojnë në eventet e tjera, me ne do ndiqni Showcase reale se si bëhet seriozisht Advertising
Info
Copywriting SEO
Copywriting SEO hap pas hapi
Content is the King, por me teori. Mëso nga profesionistët më të mirë ne Itali e botë se si bëhet realisht Copywriting SEO
Info
01
Kush Jemi
Kush Jemi

01 Përshëndetje nga Wolf & Shark

Jemi nje Agjenci SEO dhe Marketingu Digjital në Tiranë me eksperiencë 15 vjecare në të gjithë botën, ndihmojmë klientët tanë (të kënaqur) që të jenë më shumë prezent në motorrët e kërkimit dhe të arrijnë maksimumin e shitjeve nga Advertising. Krijojmë Strategji Multikanale për të arritur maksimumin e rezultateve. Kur themi SEO është me të vërtetë SEO, pa hile si të tjerët!
Info
02
Përse Digital Strategy?
Përse Digital Strategy?

02 Mëso nga më të mirët!

Nuk do të jetë një event si të tjerët! Teorinë e mëson edhe vetë por edhe në evente të tjera. Kur të marrësh pjesë ne Digital Strategy do dish te punosh realisht!
Na kontakto
03
Na Kontakto
Na Kontakto

03 Kontakto Wolf & Shark

Shërbime SEO, Link Building, Backlink Audit, Digital PR dhe Reputation Online, Konsulenca Google News, Advertising Facebook, Instagram, LinkedIn, Google Ads... Wolf & Shark është në dispozicionin tuaj!
Na kontakto
 • 01
  Kush Jemi
 • 02
  Përse Digital Strategy?
 • 03
  Na Kontakto
Kap majat e Suksesit me NE!

Staff

Të tjerët do të thonë Profesionalizëm, ne themi se kemi uri për Rezultate, sy për teknika të reja.
Me eksperiencë 15 vjecare; Agjenci SEO e Digital Marketing, një skuadër e bashkuar për të dhënë Rezultate!
Zbulo Team Wolf & Shark

Regjistrohu në Lisën e Pritjes!

Kontakto Wolf & Shark për të siguruar Biletën për Digital Strategy Tirana!

  Preferoni një Kontakt direkt
  Telefon
  +355 69 2461545
  WhatsApp
  +355 69 2461545
  Email
  info@wolfandshark.com
  Zyra
  Rruga Artan Lenja 13-1, Vila 1 kateshe, kati 1, Tirane
  Orari 9-13 14-18