Merrni faqen apo blogun tuaj në Google News

Google News

Kthejeni gazetën tuaj online apo blogun në një burim të sigurt për Google News, pavarësisht nëse mbuloni tema lajmesh apo prodhoni lloje të tjera përmbajtjeje lajmesh.

Zbuloni si të shtoni shikueshmërinë dhe të tërhiqni më shumë vizitorë në faqen tuaj me shërbimin tonë të konsulencës së specializuar për Google News!

NA KONTAKTONI
how good we are

Our Skills

99%
SEO
97%
BRANDING
99%
MARKETING
99%
ADVERTISING

Rritni Prezencën Tuaj Online me Konsulencën Tonë të Google News

Shërbim Këshillimi për Google News,Regjistri Global i Lajmeve

Google Neës është një nga platformat ndërkombëtare drejtuese që grumbullon dhe thekson përmbajtje nga gazeta të njohura,blogje dhe publikues. Të jesh prezent në Google News do të thotë të fitosh renditje më të madhe dhe një rritje të dukshme në trafikun e faqes tuaj.

Megjithatë,aksesi në këtë platformë nuk është i lehtë,duke marrë parasysh kërkesat strikte të caktuara nga Google,sidomos në kohën e lajmeve të rreme.Që të siguroheni që i përmbushni këto standarde të larta dhe të mbroni si veten si përdoruesit tuaj,është esenciale të mbështeteni tek profesionistët.

Kriteret e kërkuara nga Google News janë të shumta dhe të rrepta,duke përfshirë aspekte si përbërja e skuadrës së redaktimit,frekuenca e publikimit dhe përdorimi i saktë i gjuhës.Managing these requirements can be burdensome, especially for those who already have the task of running a business.

Për këtë arsye,ne ju sigurojmë me shërbimin tonë të këshillimit Google Neës t`ju ndihmojmë që të hyni efektivisht në regjistrin e lajmeve më të përdorurin nga përdoruesit duke kërkuar për informacion të përditësuar dhe të besueshëm.

Optimizo Shikueshmërinë me Google News që të Rritni Trafikun dhe Shndërrim

Bëhuni një pikë referimi në industrinë tuaj duke u shfaqur në mënyrë të dukshme në Google Neës. Ne do t`ju ndihmojmë të poziciononi faqen tuaj që të jeni ndër të parët që sigurojnë përgjigjet dhe informacion të vlefshëm për ata që kërkojnë lajmë në fushën tuaj.

Ne fokusohemi në origjinalitetin dhe cilësinë e përmbajtjes: ne shmangim dyfishimin,sigurojmë tituj të qartë dhe të vlefshëm dhe sigurojmë që përmbajtja është informuese sesa thjesht komerciale. Ne gjithashtu punojmë në strukturën dhe arkitekturën e faqes suaj ,duke e bërë intuitive dhe lehtësisht të navigueshme ,me URL logjike, me kategori të mirë-përcaktuara dhe të aksesueshme.

Një faktor thelbësor është rregullimi i publikimit të artikullit, një aspekt që shpesh kërkon ekspertizë të specializuar dhe nuk mund të manaxhohet në shtëpi pa suport të përshtatshëm.

Me konsulencën tonë të Google Neës, arritja e pozicioneve kryesore në motorrët e kërkimit për lajmet do të bëhet realitet i prekshëm për faqen tuaj.

Si funksionon shërbimi i Google News

Shërbimi jonë i konsulencës fokusohet në një aspekt kyç: duke e bërë zërin tuaj autoritar në industrinë tuaj përmes Google News.

Çelësi është të sigurohen përditësime të vazhdueshme, të vlefshme në një stil që është si informues ashtu edhe përfshirës.

Ne do t`ju mësojmë si të përdorni një ton komunikues që kap vëmendjen si të audiencës dhe të motorrëve të kërkimit.

Me udhëzimin tonë, faqja juaj ose blogu nuk do të jetë thjesht një pjesëmarrës në botën e pafund të lajmeve , por do të jetë një pikë e vërtetë referimi për përdoruesit dhe motorrët e kërkimit,pra do të fitojë një pozicion të dukshëm dhe me autoritet në sferën tuaj profesionale.

  Preferoni kontaktin direkt?
  Na telefononi
  +39 3886322400
  Na shkruani ne Whatsapp
  +39 3886322400
  Na shkruani një email
  info@wolf.agency
  Ejani dhe na vizitoni!
  Via C. Colombo 2 - 10024, Moncalieri (Torino)
  Jemi të hapur nga e hëna në të premte nga ora 9 e mëngjesit deri në 7 pasdite