Privatësia online

E drejta të harroheni: ruani privatësinë tuaj online

Shërbimi ynë mbështetës i privatësisë online është i anazhuar të mbrojë dhe rinovojë imazhin tuaj në Internet dhe ju ndihmon të kërkoni ``Të drejtën e të harruarit`` tuaj.

Keni qenë shënjestra e informacioneve të postuara online të dëmshme ose të pasakta?

Agjencia jonë, në bashkëpunim me një skuadër të specializuar avokatësh, merr masa të heqë të dhëna të tilla nga rrjeti në bazë të dispozitave të GDPR 2016/679,legjislacion që konsolidon të drejtën individuale të fshirjes së informacionit personal nga interneti.

E drejta e të harruarit; fshin infomracion të dëmshëm ose të pasaktë për personin tuaj apo markën!

NA KONTAKTONI
how good we are

Our Skills

99%
SEO
97%
BRANDING
99%
MARKETING
99%
ADVERTISING

Privatësia në botën digjitale

NE RREGULLOJMË HEQJEN ONLINE TË PËRMBAJTJES FALSE ,LINKS,FOTOVE,VIDEOVE

Agjencia jonë shkëlqen në përzgjedhjen dhe heqjen e informacionit që nevojitet të fshihet nga historia juaj digjitale.

ëeb-i mund të mbajë informacion të dëmshëm ose të rremë. Dhe është e drejta e çdo individi të kërkojë që emri i tij ose i saj të mos lidhet më me një përmbajtje të caktuar online: kjo ështe e drejta e harresës, një proçes i fshirjes ose i çrenditjes së të dhënave.

Që të mbrohet sa më mirë reputacioni juaj online, nuk është mjaftueshëm të hiqni imazhe që ju dëmtojnë ose video, duhet të veproni posaçërisht në përmbajtjen e indeksuar dhe më pas të rindërtoni një imazh pozitiv tuajin apo markës suaj.

Besoni tek kompania jonë të zbatoni të drejtën tuaj të harresës dhe zbuloni alternativat e fshirjes së përmbajtjes,lidhjeve apo fotove.Ne ju ndihmojmë të riparoni reputacionin tuaj online,gati të përballojmë çdo informacion negativ për ju.

RINOVONI PREZENCëN TUAJ ONLINE DUKE HEQUR PëRMBAJTJEN DHE KOMENTET NEGATIVE

Ushtroni të Drejtën E Harresës për të hequr përmbajten nga faqet e kërkimit motorrik (SERP)!

Reputacioni është një faktor kritik në çdo vendim ,sidomos në botën e biznesit. Në ambientin e pandashëm digjital,ndërtimi i një reputacioni të fortë të markës është jetike.

E drejta e harresës vjen në shpëtim të gjithë atyre që kanë nevojë të heqin informacion të vjetëruar apo të papaërshtatshëm nga ëeb-i të rikonstrukturojnë imazhin publik. Mos lejoni artikujt e vjetër ose komentet negative të shkatërrojnë reputacionin tuaj online.

Nëse imazhi juaj digjital është kërcënuar, mos hezitoni të na kontaktoni: ne do të fshijmë përmbajtjet e padëshiruara lidhur me ju apo markës suaj Search Engine Results Page (SERP).

Si dëshironi të shiheni që të arrini objektivat tuaja?

Merr një konsulencë të reputacionit online me ne dhe filloni pastroni profilin tuaj TANI!

Ne vlerësojmë imazhin tuaj dhe përcaktojmë objektivat e duhura

Ne do të eksplorojmë panoramën e tregut të shquajmë përshtypjet e përdoruesve të prezencës suaj digjitale. Ne do të vendosim qëllimet e duhura së bashku dhe do t`ju ndihmojmë të ushtroni efektivisht të drejtën e harresës, mbështetur nga skuadra jonë ligjore.

Riparoni dhe përmirësoni imazhin tuaj online!

  Preferoni kontaktin direkt?
  Na telefononi
  +39 3886322400
  Na shkruani ne Whatsapp
  +39 3886322400
  Na shkruani një email
  info@wolf.agency
  Ejani dhe na vizitoni!
  Via C. Colombo 2 - 10024, Moncalieri (Torino)
  Jemi të hapur nga e hëna në të premte nga ora 9 e mëngjesit deri në 7 pasdite