Transferoni faqen tuaj pa rrezik

Shërbimi i migrimit SEO

Kur bëhet fjalë për ndryshimin e domain, bashkimin e disa faqeve ose ndryshimin e hostit të faqes suaj të internetit, është thelbësore të menaxhoni me kujdes migrimin e SEO.

Ky proces është thelbësor për ruajtjen e renditjes së motorit tuaj të kërkimit dhe ruajtjen e trafikut organik.

Përvoja dhe ekspertiza jonë në këtë fushë na lejojnë t'ju garantojmë një kalim të qetë dhe pa probleme, duke siguruar që kalimi i faqes suaj të internetit të trajtohet me kujdesin dhe saktësinë maksimale.

NA KONTAKTONI
how good we are

Our Skills

99%
SEO
97%
BRANDING
99%
MARKETING
99%
ADVERTISING

Shërbimet e migrimit SEO

KËRKONI MBËSHTETJEN TONE PËR TË MIGRUAR FAQEN TUAJ NË MËNYRËN MË TË MIRË TË MUNDSHME!

Shërbimi i gjithanshëm dhe i besueshëm i migrimit SEO

 Nevojat e migrimit të SEO mund të ndryshojnë shumë nga projekti në projekt, dhe kjo është arsyeja pse ne jemi gati të ofrojmë zgjidhje të personalizuara.

Pavarësisht nëse është duke lëvizur faqen tuaj të internetit në një domain të ri, duke rinovuar dizajnin e faqes tuaj ekzistuese ose duke ndryshuar hostin ose CMS, ekipi ynë është i përgatitur të trajtojë çdo aspekt të migrimit.

Migrimi shpesh përfshin lëvizjen në një domain të ri ose ridizajnimin e faqes tuaj aktuale, duke kërkuar menaxhim të kujdesshëm të ridireksioneve për të ruajtur renditjen tuaj të SEO. Kjo është thelbësore për të siguruar një tranzicion të qetë dhe pa probleme për përdoruesit dhe motorët e kërkimit. Zgjedhja për të kaluar në një host të ri ose në një sistem tjetër të menaxhimit të përmbajtjes mund të jetë një lëvizje strategjike për të përmirësuar performancën e faqes.

Shërbimi ynë i migrimit të SEO përfshin mbështetje të plotë në këto faza, duke siguruar që tranzicioni të shkojë pa probleme.Kalimi nga http në https, fshirja ose bashkimi i përmbajtjes dhe ridizajnimi i arkitekturës së navigimit të faqes janë të gjitha elemente thelbësore që kërkojnë planifikim të kujdesshëm të SEO.

Ne sigurojmë që këto ndryshime të përmirësojnë përvojën e përdoruesit dhe renditjen e motorëve të kërkimit. Angazhimi ynë është i vazhdueshëm: ndërsa përshtatemi me ndryshimet dhe sfidat e reja, misioni ynë mbetet të optimizojmë faqet e internetit për të siguruar suksesin e tyre në renditje.

Migrimi i SEO për E-Commerce dhe portalet në internet

Përvoja jonë në trajtimin e projekteve të madhësive të ndryshme na bën të aftë për të trajtuar me siguri kompleksitetin e faqeve të llojeve të ndryshme, duke përfshirë E-Commerce dhe portalet e internetit.

Ne i trajtojmë sfidat e përfshira në këto projekte me entuziazëm dhe ekspertizë, duke ditur se sa më i madh dhe më i pozicionuar të jetë një vend, aq më të mëdha janë rreziqet që lidhen me migrimin.

Ne e dimë se migrimi i një faqeje e-commerce ose portali web kërkon planifikim dhe vëmendje të veçantë. Çdo hap trajtohet me kujdes të përpiktë, për të minimizuar çdo rrezik dhe për të siguruar një tranzicion të qetë dhe pa probleme.

Ekipi ynë trajton çdo projekt me kujdesin dhe përkushtimin maksimal, duke siguruar që çdo aspekt i migrimit të trajtohet me saktësi. Ne e konsiderojmë faqen tuaj si një pasuri të vlefshme dhe jemi të përkushtuar ta mbrojmë dhe përmirësojmë atë në çdo fazë të procesit të migrimit.

Shërbimi Profesional dhe i Personalizuar i Migrimit SEO

Shërbimi ynë i migrimit të SEO është krijuar për të siguruar që të gjitha URL-të tuaja të ridrejtohen saktë në faqet e reja.

Me ne, çdo pjesë e përmbajtjes në faqen tuaj do të marrë vëmendjen që meriton, duke siguruar që asnjë aspekt i rëndësishëm të mos anashkalohet gjatë tranzicionit.

KËRKONI NJË KONSULTIM TË PERSONALIZUAR TË MIGRIMIT TË SEO!

  Preferoni kontaktin direkt?
  Na telefononi
  +39 3886322400
  Na shkruani ne Whatsapp
  +39 3886322400
  Na shkruani një email
  info@wolf.agency
  Ejani dhe na vizitoni!
  Via C. Colombo 2 - 10024, Moncalieri (Torino)
  Jemi të hapur nga e hëna në të premte nga ora 9 e mëngjesit deri në 7 pasdite